26.5.13

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream - Review!

Ξεκινώντας το σημερινό post για να σας πούμε τη γνώμη μας και τις εντυπώσεις μας από την τελευταία ΒΒ Cream της Garnier, πρέπει να σας πούμε πόσο πολύ μας έχει ενθουσιάσει η ιδέα της BB Cream γενικότερα. Η εξαιρετική ιδέα ( των πρωτοπόρων του make up στην Κορέα) του συνδυασμού ενυδατικής κρέμας και κάλυψης με χρώμα make up σίγουρα μας έχει κερδίσει. Επιφυλακτικές όπως πάντα, μάλλον είμαστε από τις τελευταίες που τη δοκιμάσαμε, αλλά είναι μία ακόμη ιστορία love at first sight. Η χρήση της BB Cream θα ενθουσιάσει κι εσάς εάν δεν αγαπάτε πολύ το make up, όπως εμείς, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες ή τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Χρησιμοποιήσαμε και τεστάραμε λοιπόν την δεύτερη εκδοχή BB Cream της Garnier - Miracle Skin Perfector για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες στην απόχρωση light και αποφασίσαμε να σας πούμε πως μας φάνηκε ξεχωριστά σε κάθε λειτουργία που θα πρέπει να έχει η τέλεια BB Cream.
Έτσι λοιπόν…

Ενυδάτωση: Είναι ιδιαίτερα ενυδατική, παρόλο που η σύνθεσή της είναι πολύ ελαφριά. Νιώθεις το πρόσωπό σου ενυδατωμένο σχεδόν όλη μέρα.
 
Κάλυψη: Δεν είναι η ΒΒ Cream που θα χαρακτηρίζαμε ως απίστευτα καλυπτική. Εάν δεν έχετε κάποιες συγκεκριμένες ατέλειες ή σημάδια, η κάλυψή της είναι ικανοποιητική. Σίγουρα μειώνει αρκετά τους πόρους, δίνει ομοιόμορφη όψη και φυσική λάμψη στο δέρμα. Εμείς τη χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με μία loose πούδρα και το αποτέλεσμα είναι άψογο.

Matte Αποτέλεσμα: Είναι πραγματικά ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει extra απορροφητικό περλίτη και μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και έχει μη λιπαρή υφή, αφήνοντας έτσι ένα καθαρά matte αποτέλεσμα που διαρκεί.

Εφαρμογή: Είναι πανεύκολη στην εφαρμογή και απλώνεται τέλεια είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε κάποιο σφουγγαράκι αλλά και με τα δάχτυλα.

Αντηλιακή Προστασία: Το καλοκαιράκι είναι εδώ και είναι και η καταλληλότερη εποχή για να αντικαταστήσουμε το make up μας με μία BB Cream γι’αυτό και βασική προϋπόθεση είναι να μας παρέχει προστασία από UV. Η συγκεκριμένη έχει SPF 20 που είναι αρκετά ικανοποιητικό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ΒΒ Creams που κυκλοφορούν στην αγορά. Εμείς όμως θα κάνουμε και πάλι το παραπονάκι μας! Ζούμε στην Ελλάδα (= το καλοκαίρι έρχεται νωρίς και ο ήλιος καίει από τις αρχές της άνοιξης) και είμαστε και ‘ενοχλητικά’ ανοιχτόχρωμες (= επιδερμίδα στο χρώμα του γάλακτος που κοκκινίζει και καίγεται πανεύκολα). Ας μας σκεφτούν κι εμάς οι εταιρείες κι ας ανεβάσουν λιγάκι το SPF!

Τιμή: Εμείς την αγοράσαμε την εβδομάδα προσφοράς -35% των Sephora, όμως και η αρχική της τιμή, περίπου 10 ευρώ (συσκευασία των 40 ml) είναι αρκετά λογική.

Νομίζουμε λοιπόν ότι βρήκαμε την αγαπημένη μας ΒΒ Cream γι’αυτό το καλοκαίρι. Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Αν ναι, πως σας φάνηκε; Ποια είναι η αγαπημένη σας;

Μέχρι το επόμενο post

6 σχόλια:

  1. Την εχω καταευχαριστηθει!!!Παλιοτερα ειχα χρησιμοποιησει την την πρωτη bb cream της ιδιας εταιρειας,αλλα αυτη ειναι μακραν καλυτερη!!!Ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω πως ηταν παλιοτερα οταν χρησιμοποιουσαμε μεικαπ με αυτη τη ζεστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε όταν βρίσκουμε κάποιον που μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό μ'εμάς για ένα προϊόν! Συμφωνούμε απόλυτα! ;)

      Διαγραφή
  2. Την έχω δοκιμάσει (την αγόρασα κι εγώ με την συγκεκριμένη προσφορά) και έχω ενθουσιαστεί! Πλέον έχω αντικαταστήσει το foundation με τη συγκεκριμένη BB cream και σίγουρα θα τη ξαναπάρω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε στη wish list μας να δοκιμάσουμε κάποιες ακόμα, αλλά κι εμείς τη συγκεκριμένη σίγουρα θα την ξαναπάρουμε!

      Διαγραφή
  3. εχει γινει λατρεια μου! αρκετα καλυπτική, δε "γλιστραει" και με μια πουδρα μενει ολη μερα!

    χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αυτό που λέμε , ΕΡΩΤΑΣ ! Μια φορά να τη χρησιμοποιήσεις , κόλλησες!! Πολύ ωραίο ποστ κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design